De flexibiliteit van loose lay pvc | VloerX

De flexibiliteit van loose lay pvc

Loose lay laat zich in het Nederlands vertalen naar ‘losleg pvc’. Het is een vloer waarbij geen lijm te pas komt tijdens het leggen. Daardoor is de vloer verhuisbaar. Ook kan de handige doe-het-zelver een loose lay pvc vloer zelf leggen.

Duurzaamheid & Gemak

Stabiel product met een lange levensduur

Een loose lay pvc vloer leg je los op een vlakke ondervloer. Dat hoeft geen speciale ondervloer te zijn, een gladde cementdekvloer of bestaande laminaatvloer volstaat. Loose lay zelf bestaat uit verschillende lagen, waardoor je ook zonder te lijmen een stabiel product krijgt.

De grip die loose lay pvc op een ondervloer heeft is indrukwekkend. Zelfs na vele jaren, hoef je niet bang te zijn dat de vloer gaat schuiven. Zo geniet je jarenlang van een sterke vloer met een strakke en stijlvolle uitstraling.

Voordelen Loose Lay

Waarom een loose lay pvc vloer?

Voor de doe-het-zelver die handig is en graag zelf aan de slag gaat, is het grootste voordeel van een loose lay pvc vloer dat je die zelf kan leggen. Maar dat is zeker niet de enige reden om voor deze pvc vloer te kiezen. Je geniet ook nog van de volgende voordelen:

REVIEWS

Zij gingen je voor, nu jij nog!

Bij VloerX hebben we ruim 38 jaar ervaring met vloeroplossingen. Heel wat klanten gingen je dus voor. Lees hiernaast wat zij van onze producten en service vinden.

DOE INSPIRATIE OP

Welk project spreekt jou het meeste aan?

Bij VloerX zijn we echte experts in pvc vloeren. Dat betekent dat we een groot assortiment hebben met vloeren van de meest trendsettende fabrikanten. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, vind je hieronder een greep uit onze projecten. Je ontdekt onder meer de legmethodes, stijlen en uitvoeringen die bij pvc vloeren mogelijk zijn.

EEN GOUDEN COMBINATIE

PVC vloer en vloerverwarming

Een loose lay pvc vloer is goed met vloerverwarming te combineren. Doordat de vloer dun is, laat het veel warmte door. Daarnaast is pvc ook nog eens heel goed in warmte geleiden en vasthouden. De vloer geeft de warmte goed af aan de ruimte en voelt lekker warm aan. Daarom bieden we bij VloerX ook een totaaloplossing van een loose lay pvc vloer met vloerverwarming aan.

Daarom kies jij voor een VloerX oplossing!

Een PVC vloer, vloerverwarming of totaaloplossing (combinatie van beiden) kopen bij de experts, betekent dat je als klant profiteert van:

Eén aanspreekpunt voor alles

Laat je een PVC vloer én vloerverwarming leggen? Dan krijg je normaal gesproken met meerdere partijen te maken. Bij VloerX brengen we al die vakmensen samen. Daardoor heb je één centraal aanspreekpunt voor je hele project.

Strakke planning die klopt

In het totale orderproces heb je met diverse specialismen te maken voor het realiseren van jouw droomvloer. Het is cruciaal dat alle specialismen vloeiend en zonder storingen op elkaar aansluiten.

Voorspelbaar eindresultaat

Bij VloerX houden we het leggen van de vloeren en installeren van vloerverwarming in eigen beheer met onze professionele vakmensen. Daardoor houden we het overzicht en weten we hoe het eindresultaat eruitziet.

Eigen leg- & installatieservice

Om je volledig te ontzorgen, bieden we bij VloerX een professionele leg- en installatieservice. Daarmee kies je voor zekerheid. Je weet zeker dat de professionals die voor je aan de slag gaan onze producten en vereisten kennen.

Totaalgarantie op levering

Als een van de weinigen in Nederland, bieden we bij VloerX de mogelijkheid om te kiezen voor een totaaloplossing. Wij bieden totaalgarantie op een compleet pakket van vloerverwarming met vloerafwerking, maar ook afzonderlijk van elkaar.

Géén onderbreking & wachttijden​

Kies je voor een totaaloplossing van PVC vloer én vloerverwarming? Dan is tussen de plaatsing geen onderbreking of wachttijd. Omdat beide producten uit dezelfde keuken komen, zetten we de juiste mensen op het juiste moment in.

“VloerX biedt jou graag de expertise en extra’s die nodig zijn om onbezorgd jarenlang te kunnen genieten van een mooie PVC vloer”

FAQ

Dit moet je weten over PVC vloeren

Bij VloerX snappen we dat je voor aankoop van een loose lay pvc vloer vaak nog een aantal vragen hebt. De aan ons meestgestelde vragen zetten we hieronder mét antwoorden voor je op een rijtje.

Vuil en allergenen hechten zich niet aan een pvc vloer. Daarnaast is de vloer waterbestendig. Vlekken zijn daardoor makkelijk schoon te maken. Echt groot onderhoud heeft de vloer bijna niet nodig.

Jazeker. In tegenstelling tot veel andere vloeren die isoleren en de warmte van de vloerverwarming tegenhouden, geleidt een pvc vloer de warmte juist erg goed.

Ben je een beetje handig en heb je een egale ondervloer? Dan kan je pvc zelf leggen. Maar om je veel werk te besparen, hebben we bij VloerX ervaren vakmensen die de vloer graag voor je leggen.

Door onze kennis van de veelzijdige eigenschappen van de moderne pvc vloer, weten we bij VloerX op verantwoorde wijze en met volledige CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) garantie de mooiste pvc vloeren te verwezenlijken.

TIJD OM KENNIS TE MAKEN

Zien we je snel in onze showroom?

Voor een nieuwe vloer, vloerverwarming of totaaloplossing bezoek je onze showroom of maak een afspraak met een van onze experts. We nemen uitgebreid de tijd om je wensen met je door te nemen. In slechts een paar stappen komen we tot de perfecte oplossing voor jouw interieur!

Bel voor een afspraak

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel 0345 – 745037 om een afspraak te plannen. Geen tijd om te bellen? Plan dan een afspraak via onze afspraak formulier.